Sunday, December 19, 2010

AIR MATE KEGEMBIRAAN MENGALIR.. :)

semalan hari yg sgt sgt sgt la mengembirekan aku..
"UOH ..TUHAN..TERIMA KASEH KERANA MEMBERIKAN
HAMBAMU INI SERIBU KEGEMBIRAAN"

aku da cite kt kowang kan smlm ari Graduation aku.. weyhhhh..meriah lah jugak..
mak bapak rmai yg datang.. nk parking kete pown susa..abah parking jao giler..
lengoh kaki ni, da lah pkai heel... tp aku yg salah sbenanye.. x bg kt abah sticker kete.. 
ngeeeee:)
sowie ye abah....

 sampai kt campus juper kekawan...ciom muah muah muah...
make-up tebal2 macam model..
pastu amek gambar... 
snap ♡ ❤ snap ♡ ❤ snap ♡ ❤
wowww!! like artist aku taow.. ngeeeee ;)
memang syok + nebes + excited + sengeh macam prince of da world..
aku tgk mebe2 aku pown cmtu jugak..
ouhh, hari ni hari kami.. hari kami merayekan kejayaan kami..
hari kami membanggekan mak ayah kami...

tibelah mase masok HALL OF FAME..
tepukan dan sorakan d berikan pade para graduasi.. wahhh!!! bangge nye aku wei..
masok dengan penoh kegembiraan...mencari mak abah kt dalam hall..
lambaian mak abah memberentikan penglihatan aku..
aku balas balik lambaian mereka.. 
mak bg flying kiz n abah pulak tunjokkan peace... hihihihi..
dengan bangge aku tunjokkan pade kwn2 aku itulah ibu bape ku..:)

para graduasi yg d hadapan berdiri dan beratur d bahagian tepi smentare menunggu
name d panggil naek ke atas stage untok mengambil segulong diploma...
hati berdebar-debar menunggu giliran ku...
berdiri d tepi maju ke hadapan, maju maju dan maju...
"NORHASOLEHA BINTI JEMAIL"
aku segere naek ke ats bersalam dan senyum memandang camre..
omakkai...byk nye camre..aku x tau lah aku pandang yg mane satu..
hop pix aku cntik..mahal aku bayo taow... RM300. ngeeeee :)
snap ♡ ❤..

majlis kami d selang selikan dengan nyanyian dr para koir iaitu student Limkokwing 
sndri... *mase senior grade aku join jugak koir taow.. bangge kejap..ngeeee :)
nyanyian mereka d sambot hebat oleh para graduasi untok memeriahkan lg majlis..
ade yg tepok tangan berdiri atas kerusi melambai-lambai tgn dan sebagai nye..
aku rase graduation caremony at limkokwing jeh yg mcm ni..hehehe :) 
ye la kan...kate nk merayekan...so kne enjoy lah... xkn lah nk dudok diam 
je kan... tol x??hihi
  
tamat sudah majlis d hall of fame.. ibu bape d minte pergi ke plaza
bg menjamah hidangan yg telah d sediekan d citu...
kami pule d kehendaki tunggu untok sesi photoshoot...
setelah d susun rapi, 
snap ♡ ❤ snap ♡ ❤ snap ♡ ❤
baling topi 
snap ♡ ❤..
bergambar dengar Tan sri Limkowing
snap ♡ ❤snap ♡ ❤
DONE!!!

pergi ke plaza berjumpe ngan family..
amek gmbar lg..
snap ♡ ❤snap ♡ ❤
da settle sumer tu aku p anta gown kt library d temani abah..
"terime kaseh abah coz teman kite.." 

berakhirlah suda hari graduation aku...sangat indah... sangat lah meriah...
keceriaan terpancar d muke ibu bape aku..
hati aku puas..air mate keluar menandekan aku kegembiraan yg x terkate..
pulang lah aku ke Desa Pandan n mak abah pulak balik ke Pahang..
aku menyalam dan menciom mak n mak cakap, 
"terima kaseh wa sebab da bangge kan mak n abah" 
air mate aku keluar lg skali..weyhh....mak aku bangge ngan aku..
seronok sesangat...
salam lak abah da ciom kedue pipinye...
dan mereke pulang...

SEKIAN!!!
  • psttttt...pssssttt..tau x aku sakit pewot sepanjang hari grade ni pasai minom air soya basi...bengong betol lah.da tau soya x elok watpe g jual wei..merane hidop aku taow.. balik tu bru abah beli ubt tok aku..huhhhh!!!legenye..
  • kawan2 aku xde pown gambaq ngan kowang...aku cri kowang x juper pulak...sowie yeah..
  • gambar grade x dapat d upload lg coz ade mslh teknikal ckt..ngeee :)
  • my boo x datang..sedikit hampe..jeles ngan mebe pkwe die dtg dr kedah smate-mate demi die..tp xpe lah.. i enjoy jeh..x mo terase ati.. hihi :|

    


 


3 comments:

amanina said...

congrate

pencetus idea said...

thanx nina.. congrates 2 u too...
lab u lah.... n also miz u..muaaaaaahhh3

amanina said...

:D
lebiu too
yeargh
;)

 
Christening Gowns, Free Blogger Templates