Monday, November 15, 2010

MALU SAYE D BUAT NYE!!!

hehehhhhhh!!!! tersimpol malu aku d wat nye..mase kt ofis td aku d t'peranjatkan oleh satu msg yg sgt m'geronkan... jap aku forwad eh kt cni...

sy buat kan secawaan teh istemewa utk awak.
di dalam nye xde gule, 
tp jgn bimbang, 
pengiri sms ni manis owang nye...
wakakaaaaa...nk pecah pewot aku bace...x penah2 pulak pgirim SMS ni anto msg sebegini rupe kt aku b4 diz..mybe die dapat msg dr pompuan mane tah pastu 4ward kt aku..teeettttttt!!!!!*ade unsor2 jeles tu 
mule lah aku reply sengeh2 macam owang mabok b'cinte reply msg..sambil wat keje taow..tgn kanan pegang mouse, tangan kiri pulak pegang fon.. mate kejap pndang pc kejap pandang fon...

tuk tak tuk tak tuk tak tuk takk!!!!!send... sengeh lagi macam kerang busuk...

tetibe dengan x brape nk kbetulan bos aku yg ke-3 En azizul malik toleh blakang tok soh aku check CD yg bru die burn.*siap mention name lg tu.. dengan x semene- mene aku dengan riak muke seperti gmbar d atas kelu tanpe kate n muke seolah-olah terkene bare panas..merah menyale. setelah d tegor bos aku...maseh terngiang-ngiang lg setiap das tembakan yg d lontar kan dari mulot beliau...

"larrrrhhhhhhhhh.....kalo  ye pown toksah lah sengeh2 depan handphones tu...
adushhh...customer kt depan sedang memerhati gelagat ku jugak.customer turot gelak n die cakap ape tah..aku lupe lak.. ohhhh maaaaakkk aiiii...malu nye aku..senyum kambing depan phone.






mmmbbbbeeeekkkkkkkkkk!!!!!!!
tp malang nye lepas customer tu bla, stu boom atom di lontarkan ke arah ku..

"YOU FIRED!!!!...GO 2 DE HEL.. I DO WANNA C U ANYMORE..
*bhse omputeh mane yg ko sebat ni wa??
AKU SOH HANG KEJA BUKANNYE MAEN MSG!!!
lalu aku melarikan dri n amek pisau yg berade d hujong meje rakan seperjuanganku  dan bunoh dri....tetttttt.....*aku tipu..hahaha.



nk habak mai, naseb bek lah bos cek ni jenis yg sporting moting..tak marah cek..fuhhhh....lege rase nye..tq bos..lob u la bos..kiz cikit....wink2++ *gatai..



heii....kamu yg bername Ahmad Azri...." kamu telah memalukan sy di depan bos sy also depan client...sampai hati kamu?? d sebabkan kamu sy telah d hanjing2 kan...uwaaaaaaa!!!!!!!!kamu tau x 1 msg kamu m'beri 1000 senyuman pd sy..x tau kan???huhhhhh!!!!next time wat lg k coz sy hapy dgn kamu.. hihi..






sekian sajer dari insan pemalu ni...
babai sumer...*sape??
kamu lah..heheheeheeee....

2 comments:

Neo said...

Owwh itu nguper nyer keje kamu yeaaa...

wawa itulah aku.. said...

heheheeheeeee....e2 keje sampingan je lah..lalalalalalaaaa~~~~

 
Christening Gowns, Free Blogger Templates