Monday, March 28, 2011

BOHSAN!!

Asalamualaikom..
ape kabo kalian2? hei. hei..hei.. blog ni masih berpenghuni taw.. saje jer nk sunyi skejap ari tu.. lalalalalaaaa.. *kuat x alasan tu? ermm.. bosan la wei.. x taw nk buat ape nie.. asgment for tomorow da ciap.. ngeh3... tp tetibe bosan pulak.. selunye ade jeh asgment.. erm, aku nk wat ape ni erk? anyone!! plz give me suggestion.. 

hahh!! nk cakap ni, td patot nye aku p maen ping pong taw. da set baek punye.. kol 5 stengah tungu kt bawah.. tp hampeh.. membe aku bantai pulak p tidoq. huh!!! menyirap aku. tp aku paham.. die baru balik kelas.. so, penat kot. coz tu lah die tidoq.. cian die kan.. xpe2, aku map kan die. hahaha.. 

ermmm... nk cite ape lg erk?

hahhh!! aku ade lg satu story taw. mingu lepas aku balik pahang.. mule2 aku ikot tiela balik jengke.. ade knduri umah jiran die.. mase kat kenduri tiela jadi pengapit perempuan.. abez aku?? uwaaaa!! sorang2 berjalan tanpe hale tuju. tetibe aku nampak makhluk Tuhan yg da lame aku x jupe.. budak kampung aku.. actualy, budak tu atau name x saintifik die Apis kawan kepade abg jiran tiela ni.. dunie ni mmg kecik.. orang2 kampung aku d mane2 sajer.. ekekekeee :) petang tu after kenduri aku tumpang c apis ni bali.. bukan kami berdue taw.. jangan salah anggap o salah tafsir yea.. ade  lg sorang tp aku x kacip sgt ngan dak tu.. hehe..

cuace mmg panas giler.. aku kt blakang panas nk giler.. berpeloh-peloh macam orang giler. hishhhh... sumer giler lah.. yg memalukannye aku boley bantai p tidoq.. uihhh!! naseb bek lah mebe aku tu x snap pic n tagged aku kt FB.. hua3.. bongok je kan.. tumpang orang then tidoq.. da lah x rapat sgt... lalalalalalaalalaaaaa~~
e2 lah aku..

aku sampai umah anak buah aku sambot aku.. MAKTEH!!!*dengan muke cerie gumbire ++ dak kecik tu still kurus macam dulu.. bile nk besa pon aku x taw lah..mak cakap die berkeras xmo balik klang. katenye nk dudok ngan atok n nenek.. akak aku x terkate ape lah.. tingal je la ank die at umah mak n abah.. agak nye die bosan kot kt sane xdo kawan.. kt kmasol boley kawan ngan atok n nenek die. hahak..

x sampai stengah jam lepas tu pakcik aku dari mengkarak pulak sampai.. wahh!!! meriah rumah aku.adik spupu aku ade 3 orang...so, aku pon ke dapo buat air, hidang cok udang n macam2 lg lah tok dorang.. budok2 kecik mmg dapat layanan special dr abah.. ouhhhhh... aku jeles ngan budak2 tuh.. abah asyik suro aku buat itu ini jer mase dorang ade. touching... *sy baru balik.. mane layanan istimewe tok sy.. selunye sy dapat.. huk3..x pelah.. aku redo.. :(

tp not bad lah.. esoknye aku teman abah buat rumah atas. die myembang + mengadu kt aku.. cian abah. mak pon ngadu itu ini kt aku.. ermm.. cian kt mak jugak.. saba eh  mak abah.. hop kite x menghampekan kalian berdue.. *almak.. tersedih pulak.....

okey lah wei!! cite ni agak tergantung.. aku risau aku nangis jap lg.. malu kt mebe2.. 
tata titi tutu.. c u soon.. 
jap3.. aku nk cakap ni.. now, aku still bosan.. huh!!


2 comments:

rwan koyan said...

wat xtau je la..xpun wat dono je...

WaWa Here!! said...

x tau.. x tau.. hehehehe :D

 
Christening Gowns, Free Blogger Templates